KADIN ELİ DEĞEN KÖRFEZ, BİR BAŞKA GÜZEL

Kent içerisindeki betonlaşmaya yeşillendirme çalışmalarıyla soluk aldıran Körfez Belediyesi’nin il genelinde gerçekleştirdiği peyzaj uygulamalarına kadın eli değiyor.

Çevreci kimliğiyle Körfez’de yeşil alanları arttırmak için önemli çalışmalar gerçekleştiren Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kent genelinde gerçekleştirdiği peyzaj uygulamalarına kadın eli değdiriyor.

ÇALIŞMALARIYLA ÖRNEK OLDULAR

Kış aylarının gelmesiyle birlikte çevre düzenlemeleri çalışmalarını devam ettiren Körfez Belediyesi kente modern bir kimlik kazandırmayı sürdürüyor. Bu bağlamda yol kenarlarının, kavşakların yeşillendirilmesi, daha güzel bir görünüme kavuşması için Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı kadın işçiler tarafından yapılan çalışmalar kentliler tarafından büyük beğeni topluyor.

Peyzaj düzenleme çalışmalarında en dikkat çeken görüntü ise ellerinde kazma kürekle çalışan kadın işçiler. Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışan kadın işçiler yaptıkları hünerli dokunuşlarla kente ayrı bir hava katıyor. Parkların temizliği ve parklarda bulunan çiçeklerin bakımı gibi birçok işte görev alan kadınlar hayatın her alanında olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür ettiler.

BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Körfez’in güzelleşmesinde büyük emek harcayan Körfez Belediyesi kadın işçileri ,” Sabah 08.30’da mesaimiz başlıyor ve iş dağılımımızı yapıyoruz. Garipseyenler de var ama çalışmak çok güzel. Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran “kadın eli değdiği belli oluyor” diyor, bizde yaptığımız işten memnun kalıyoruz. Allah Belediye Başkanımızdan razı olsun. Kendisine çok teşekkür ederiz " ifadesini kullandılar.

29 Kas 2016 - 12:07 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.