Kahvaltıda bir araya geldi

Kocaeli Üniversitesi Çevre Koruma ve Kontrol Bölümü öğrencileri yaklaşan vizeler öncesi kahvaltıda bir araya geldi…

Kocaeli Üniversitesi’nin Kartepe Arslanbey Ali Rıza Veziroğlu kampusunda yer alan Çevre Koruma ve Kontrol bölümü ikinci sınıf öğrencileri kaynaşma kahvaltısında bir araya geldi. Çevre Koruma Kontrol bölümü öğrencilerinden Nermin Gümüş öncülüğünde Antik Pub’da gerçekleşen kahvaltıya KOÜ Çevre Koruma ve Kontrol Bölümü hocalarından Yardımcı Doç.Dr. Erhan Gengeç, Yardımcı Doç.Dr. Kadriye Oktor, Öğretim Görevlisi Melike İşgören ve A ve B Şubesi öğrencileri katıldı.

VİZELER ÖNCESİ BİR ARADA

Farklı illerden 30’a yakın bölüm öğrencisi vizeler öncesi hasret giderirken yapılan kahvaltının ardından, KOÜ Çevre Koruma ve Kontrol Bölümü hocalarından Yardımcı Doç.Dr. Erhan Gengeç, öğrencileri hitaben konuşma yaptı. Gengeç yaptığı konuşmada,” Türkiye’nin sayılı Üniversiteleri arasında yer alan Kocaeli Üniversitesinde okuduğunuzdan dolayı çok şanslısınız. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilerimizin derslerinde başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Bu kahvaltı da zorlu geçek derslerimiz öncesi bir araya gelerek kaynaşma imkanı bulduk. Bu ortamı bizlere sağlayan arkadaşlarımı teşekkür ediyorum.”dedi.

# koü

03 Eki 2013 - 13:10 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.