KAYMAKAM CAN BAYRAMLAŞMADA VEDA ETTİ

Kurban Bayramı nedeniyle Körfez ilçede düzenlenen Kent bayramlaşması hüzünlü geçti.

KAYMAKAM CAN BAYRAMLAŞMADA VEDA ETTİ
Haber albümü için resme tıklayın

Bunun sebebi ise İstanbul'a Vali Yardımcısı olarak atanan Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can'ın veda konuşması.

Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde gerçekleşen bayramlaşmaya Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk ile yeni ve eski meclis üyeleri, STK yöneticileri muhtarlar katıldılar.

Gerçekleşen bayramlaşmada ilk konuşmayı Belediye Başkanı Şener Söğüt yaptı. Şener Söğüt konuşmasında ülke ve dünya politikasından örnekler vererek birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Daha sonu bayram mesajı vermek için kürsüye gelen ve İstanbul vali yardımcılığına atanan Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can 5 yıldır ilçede görev yaptığını ve artık görev süresi dolduğu için atamasının gerçekleştiğini, Körfez'de unutamayacağı güzel anılarının olduğunu söyledi.

Kaymakam Can’ın duygu yüklü konuşması bayramlaşmaya katılanları da hüzünlendirdi.

Kaymakam Can’ın veda konuşmasının ardından ikramlar yapıldı ve geleneksel olarak toplu bayramlaşma resmi çektirildi.

12 Ağu 2019 - 17:32 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

soner kıroğlu - sayın kaymakakamıa yeni görevinde başarılar diliyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ağustos 17:32