Kınalı kuzuların asker uğurlaması

Doğan, asker adaylarının eğlencelerine katılarak onların mutluluğuna ortak oldu...

Son celp döneminde vatani görevine gidecek olan Yenişehir, Orhan, Erenler, Malta ve Gültepe’deki asker adaylarının eğlencelerine katılan Başkan Doğan” Dünyanın hiçbir yerinde güle oynaya askere uğurlama olmaz. Sadece bize özgü olan davul zurnayla kına yakılarak askere uğurlama Türk milletinin büyüklüğünü ortaya koymaktadır.

Güle oynaya gittiğiniz vatani görevinizi yine sevinç içinde yapıp sevdiklerinize kavuşmanızı diliyorum. Sizler sayesinde bizler burada rahat huzurlu şekilde uyuyacağız. Hepinize şimdiden hayırlı teskereler diliyorum. Güle güle gidin güle güle gelin” şeklinde konuştu. Asker adayları ve aileleri de Başkan Doğan’a mutlu günlerinde yalnız bırakmadığı için teşekkür ettiler. Doğan’ın asker adaylarını ziyareti sırasına Ak Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş da yer aldı.

04 Kas 2013 - 16:15 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.