KİRAZLIYALI İÇİN İKİ PROJE

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kirazlıyalı’da iki farklı projenin hayata geçeceği alanda inceleme yaptı. Başkan Baran, “Mevcut spor tesislerini yenileyerek üstünü kapatacağız. Eski belediye binasının alanında da modern bir park inşa edeceğiz” dedi.

KİRAZLIYALI İÇİN İKİ PROJE
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kirazlıyalı’da gençlere yönelik hayata geçirilecek yeni yatırımlar için saha incelemesi yaptı, ilgili müdürlerden de yapılacak projeler üzerine değerlendirmede bulundu. Başkan Baran, Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz, meclis üyeleri ve daire müdürleri ile birlikte ilk olarak Mustafa Özmet Spor Tesisleri’nde inceleme yaptı.

ÜSTÜ KAPATILACAK

Açık halı sahanın yeniden modernize edileceği ve üstünün kapatılacağını belirten Başkan Baran, “Sahamızı hem genişleteceğiz hem de üstünü kapatarak vatandaşlarımızın yılık 12 ayı kullanabileceği bir hale getireceğiz” dedi. Başkan Baran, ayrıca soyunma odaları, salon ve duşların yer aldığı binanın da tadilata alınacağını belirtti.

ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ

Başkan Baran, daha sonra eski Kirazlıyalı Belediyesi’nin yer aldığı bölgede inceleme yaptı. Geniş arazide hem gençler için spor alanları oluşturulması talimatı veren Başkan Baran, ayrıca çocuklar için modern oyun grupları koyulacağını da belirtti. Vatandaşlar ise bölgede inceleme yapan Başkan Baran’dan bölgenin gençler ve çocuklar için değerlendirileceğini öğrenince kendisine teşekkür etti.

14 Eyl 2018 - 14:33 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.