Köksal Söğüt toprağa verildi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün abisi olan Söğüt İnşaat’ın sahibi Köksal Söğüt, Körfez Asri Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazı sonrasında İlimtepe Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Köksal Söğüt toprağa verildi
Köksal Söğüt toprağa verildi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün abisi Köksal Söğüt, Körfez Asri Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazı sonrasında İlimtepe Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi. Körfez Asri Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazına, belediye başkanı Şener Söğüt, belediye başkan yardımcıları, belediye çalışanları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Koronavirüs nedeniyle vefat eden Köksal Söğüt’ün canazesinde mesafe kurallarına uyan cemaat, namaz sonrasında da tabutun taşınmasını özel giyimli görevlilere bırakmadılar ve Şener Söğüt’le birlikte alarak araca kadar taşıdılar.

12 Nis 2020 - 16:42 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

06

RESUL - herkes maskeli ama eldiven takan yok temaslada geçiyor insanlar halen kaldırdıkları cenazeden bile ders almıyorlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 16:42
05

Gerek var mi - Öncelikle merhuma Allah'tan rahmet diliyorum yakınlarınin da başı sağolsun. Yalnız anlamadığım bir şey var. Daha önce covidden vefat eden vatandaslarimi ailesiz kimsesiz defin edilirken başkan kardeşi diye mi bu kadar insan kabul edildi törene. Ve hiç birinde eldiven yok diğer cenazeleri aileleri dahi göremezken bu işte bile ayrımcılık yapmanız ........... Daha fazla yazmak istemiyorum. Yazik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 16:42
04

soylu - Allah rahmet eylesin ama bu kadar kalablık yani belediye başkanına halen yalakalık olsun diye böyle tedbirsilik olamaz.geçen kılıçdaroğlunun kardeşi normal öldü kimse çağrılmadı.koronadan bir ölümde böyle kalabalık cenaze hiç doğru değil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 16:42
03

Bülent - Bos bos Konusmayin o ölen insani tanisaydiniz nekadar az Adam gelmis derdini kendisi belediye baskani Dan daha cok esi dostu olan sevilen bir kardesimizdi siz ne hakkina böyle yazi yaziyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 16:42
02

İsmail - Llah rahmet eylesin.Sokağa çıkma yasağı var. Hepsi 1.derece yakınımı, kalabalık bir aileymis.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 16:42