Körfez Belediyesi Hukuk Müşavirinden şikayet var!

Körfez Belediyesi Hukuk Müşaviri Olcay Akgün’den şikayetler gün geçtikçe artarak devam ediyor.

Körfez Belediyesi Hukuk Müşaviri Olcay Akgün hakkında epey zamandan beri vatandaşların şikayetleri gazetemize gelmekteydi. Halkın tepki gösterdiği Av. Olcay Akgün’den belediyeye gelip bilgi almak isteyenler vatandaşlar ya Akgün’ü yerinde bulamıyor ya da görüştüklerinde sürekli ters cevaplar aldıklarını söylemekteler.

Özellikle kamulaştırma ve imar davalarında vatandaş ne yapacağını bilemediği için bilgi almak istediklerinde Olcay Akgün’ün ters cevaplarıyla karşılaşıyor ve adeta odadan kovulacak şekilde belediyeden ayrılıyorlar.

Bu kadar şikayete rağmen belediye başkanı Şener Söğüt halen Olcay Akgün hakkında bir işlem yapmıyor.

Hal bu ki Sedat Yılmaz da belediyenin hukuk müşaviri fakat canla başla çalışıyor. Gecesini gündüzüne katıp mücadele ediyor. Genç bir hukukçu olup tecrübesi yetersiz olmasına rağmen çok çalışan Sedat Yılmaz bu açığını kapatmaya çalışırken, Olcay Akgün ise tam tersini yapıyor.

Bakalım bu haberden sonra belediye başkanı Söğüt, vatandaşların sürekli şikayet ettiği Olcay Akgün’e uyarıda bulunacak mı?

16 Eki 2020 - 12:53 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

02

vatandaş - siz bizim sesismiz oluyorsunuz ama şener söğüt vurdumduymaz olduğu için halkı düşünmüyor halk eziyet çekmeye devam ediyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 12:53
01

Körfezli 41 - Çok ama çok haklısınız. Sedat bey kadar yumuşak yüzlü sıcak kanlı yardımsever avukat tanımadım. Elinden geldiğince dili döndüğünce anlatıyor. Burnu havada hukukçulardan değil. Tecrübesiz olayına ise hiç katılmıyorum. Genç olmak tecrübesiz olmak demek değildir. Akıl yaşta değil baştadır. Yaşı ufak aklı kıyak sözü tam Sedat bey için.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 12:53