KÖRFEZ BELEDİYESİ YIPRANMIŞ TABELALARI YENİLİYOR

Körfez Belediyesi, kentin daha modern ve estetik bir görünüme kavuşması için "Kentsel Estetik" seferberliği başlattı...

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatları doğrultusunda harekete geçen belediye ekipleri, ilçe genelindeki tabelaları modern şehircilik estetiğine uygun olarak yeniden tasarlıyor. Körfez Belediyesi vatandaşların trafikte daha güvenli bir sürüş yaşamaları için köy yollarında yön tabelalarını yenilemeye başladı. Belediye ekipleri önceden tespit edilen yön ve köylerdeki tabelalar eskiyen ve tabelası olmayan köylerin tamamına yön tabelası konulduğu ifade edildi.

16 KÖYÜN YÖN TABELASI YENİLENDİ

Yaklaşık 16 köye yön tabelası konulduğunu ifade eden belediye ekipleri, köy yollarında yön levhalarını kısa sürede yenilediklerini söyledi. Ekipler, Sürücülerin gece ve gündüz rahatlıkla görebileceği şekilde reflektif malzemelerden yapılan yön levhaları, Karayolları Genel Müdürlüğü’nün teknik şartnamesinde yer alan en üst özellikleri taşıyor. Ayrıca bu yeni levhalarımız Avrupa Birliği’nin öngördüğü dünya standartlarında levhalar. Bundan böyle vatandaşlarımızın “yönümüzü bulamıyoruz” şeklinde söylemleri kalmayacak” şeklinde konuştu.

08 Haz 2016 - 00:39 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.