KÖRFEZ BELEDİYESİ’NE YOLSULUK OPERASYONU!

Körfez Belediyesi’nde yapılan yolsuzluk operasyonuyla ilgili belediyeden açıklama geldi.

Körfez Belediyesi’ne bu sabah saatlerinde polisler operasyon düzenledi. İmar Müdürlüğü’ne yapılan operasyonun birtakım yolsuzluk iddiaları nedeniyle gerçekleştirildiği ve bilgisayarlara el konulduğu öğrenildi. Körfez Belediyesi’nden de konuyla ilgili açıklama geldi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Belediyemize mail yoluyla yapılan başvuru ile bir iş deneyim belgesinin doğrululuğu sorulmuş olup; Yapılan kontrollerde, gönderilen söz konusu iş deneyim belgesinin kurumumuz sisteminde bulunmadığı tespit edilmiştir. Buna müteakip, belediyemiz tarafından bahse geçen, gerçekliği olmayan iş deneyim belgesi hakkında kurumumuz tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur.

Konu adli makamlar tarafından incelenmektedir. Ayrıca; Sistemimiz üzerinde ilgili birimler tarafından yapılan kontroller neticesinde şüphe uyandıran iş deneyim belgelerine rastlanılmış olup, bu durumla ilgili olarak adli makamlara ve Kaymakamlığa tarafımızca başvuruda bulunulmuştur. Gerekli evrak ve dokümanlar soruşturma kapsamında incelenmektedir.

28 Eyl 2020 - 22:51 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.