KÖRFEZ'DE İNTİHAR

Körfez'de Körfez Kaymakamlığı ve ilçe emniyet müdürlüğü karşısında yer alan bir inşaatın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs polis tarafından indirildi.

Şu sıralar yine ilimizde sürekli intihar vakalarıyla karşılaşmaktayız. Genelde ekonomik sorunlar nedeniyle intihara kalkışanlar insanları meşgul ettikten sonra şovlarını yapıp çıktıkları çatıdan iniyorlar. Artık toplumuzda çalışmak insanlara zor geldiği için maddi bunalım adı altında yüksek bir binaya çıkıp acıtasyon yaparak inmekteler. Zaten onlarca intihar haberi yapmamıza rağmen daha kimsenin atladığına da şahit olmuş değiliz. Kimsenin intihar ederek ölmesini tabi ki de istemeyiz fakat bu tip hareketlerin acıtasyon olduğu artık ap açık ortada. Polisleri, itfaiye erlerini ve vatandaşları kimsenin meşgul etme oyalama hakkı olmamalı.

Bugün yaşanan olayda Hüseyin D. adlı şahıs Körfez Kaymakamlığı yanında bulunan inşaat halinde ve yapımı tamamlanmak üzere olan inşaat çatısına çıkarak intihar edeceğini söyledi. Durumu görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri polis ve itfaiye önlem alırken çatıya çıkan ve fark ettirmeden yaklaşan polis memuru şahsi belimden yakalayarak etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınarak karakola götürülen Hüseyin D. nin sağlık sorunları ve maddi problemlerinin olduğu bu nedenle de bu yola başvurduğunu daha önceden çıkarak isteklerde bulunduğu öğrenildi.

13 Oca 2018 - 18:44 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

03

Turan - ay kaleminize sağlık haberleri böyle yapmak lazım sanki birtek onların maddi sıkıntısı var çatıya çık 1000 lira topla sonra çalışma işte bizim ülke böyle hep şov başka bişey değil madem intihara kalkıştın atla arkadaş neyin peşindesin sen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 18:44
02

Görkem Tokgöz - HERKES YOLUNU BİRŞEKİLDE BULUYOR BİZİM İNSANIMIZ YUFKA YÜREKLİ BÖYLE ROLCÜLERE İNANARAK PARA VERİYORLAR ONLARDA BİRYERDE ÇALIŞYARAK DAHA SONRA HER 3-4 AYDA BİR BR ÇATIYA ÇIKIP PARA TOPLUYORLAR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 18:44
01

fatih - ee çatıya çıktın ne oldu yani ne geçti eline sağlığın düzeltdimi sıkıntın gittimi?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 18:44