Körfez Hürriyet Caddesi’ne yeni yüz

Körfez ilçesinin önemli arterlerinden olan Hürriyet Caddesi tamamen yenilendi...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı kent genelinde yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Körfez ilçede yer alan Hürriyet Caddesi de tamamen yenilenerek, yeni bir yüze kavuşturuldu. D-100 Karayolu’ndan başlayarak TÜPRAŞ’ın batısından devam eden cadde, ilçenin güneyinde Cumhuriyet Caddesi ile birleşiyor.

ÇEVRE YOLU GİBİ

500 metre uzunluğundaki Körfez Hürriyet Caddesi, Körfez ilçesinin D-100’den iç kesimlere ve sahil bölgesine bağlantıyı sağlıyor. Cadde ilçenin çevre yolu gibi kullanılabiliyor. Caddenin devamındaki Cumhuriyet Caddesi doğuda Akşemsettin Caddesi’ne bağlanıyor.

BİN 200 TON ASFALT

Akşemsettin Caddesi de D-100 batı kısmı Hürriyet Caddesi üzerinden gelen trafiği yeniden doğu yönünden D-100 Karayolu’na bağlıyor. Asfalt, çizgi ve kaldırım çalışmalar tamamlanarak bulvar görünümüne kavuşturulan caddede bin 200 ton asfalt malzeme kullanıldı.

# yol

15 Oca 2016 - 10:51 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.