KÖRFEZ İHH TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Körfez Güney Mahallesi’ndeki temsilcilik açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrasında Halep’e bir tır yardım malzemesi gönderildi.

Çeşitli yardım organizasyonlarının mimarlığını yaparak mazlumların ve mağdurların sesi olan İHH (İnsani Yardım Vakfı), Körfez İlçe Temsilciliği’nin açılışını gerçekleştirdi. Körfez Güney Mahallesi Dadaş Sokak’ta hizmet verecek olan temsilciliğin açılışına; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Marmara Bölge Koordinatörü Ruhi Ademoğlu, İHH İl Temsilcisi İsmail Yeşildal, İHH Körfez Temsilcisi Mücahit Bulut, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan organizasyonda İHH Körfez Temsilcisi Mücahit Bulut ve İHH Marmara Bölge Koordinatörü Ruhi Ademoğlu’nun ardından konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Daha güzel günler için bizlere büyük görevler düşüyor. Güçlü bir Türkiye’nin neler yapabileceğini artık millet olarak görüyor ve yaşıyoruz. Ülkemiz ne kadar güçlü olursa dünyadaki mazlumlara yardım elini o kadar fazla uzatacaktır” ifadelerini kullandı.

HALEP’E YARDIM TIRI

Yapılan konuşmaların ardından yapılan dua ile birlikte İHH Körfez Temsilciliği’nin açılış kurdelesi kesildi. Körfezli duyarlı vatandaşların yardımlarıyla hazırlanan gıda ve ihtiyaç malzemeleri ise yüklenen tırla Suriye’nin Halep şehrindeki mazlumlar için gönderildi.

23 Oca 2017 - 14:33 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.