KÖRFEZ İYİ PARTİ TAM GAZ ÇALIŞIYOR

İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

KÖRFEZ İYİ PARTİ TAM GAZ ÇALIŞIYOR
KÖRFEZ İYİ PARTİ TAM GAZ ÇALIŞIYOR
+6
Haber albümü için resme tıklayın

İlçe Başkanı Cahit Sürüm’ün işlerinden dolayı şehir dışında olmasından ötürü ilçe başkan vekili Ayşegül Dinç ve ekibi bugün parti olarak esnaf ziyareti yapıp esnafın sorunlarını ve sıkıntılarını dinlediler.

Esnaf ve Sanatkârlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Soner Kara'nın, Körfez İlçe Teşkilatı adına yapmış olduğu organizasyonda Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeki esnaflar ziyaret edildi.

Programa ilçe yöneticileri, gençlik kolları başkanı ve ekibi, Körfez Belediye Meclis Üyesi Reşat Sarı ve İl Başkan Vekili Ayşegül Babacan katılım sağladı.

Esnafın dertlerini dinleyen İYİ Partililer bir nebze de olsa çare olabilmek için genel başkanlarına iletmek için notlarını aldılar.

Şu süreçte esnafın sıkıntılarını dinleyen tek parti olan İYİ Partililer azimli çalışmalarıyla herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

28 Eyl 2020 - 23:17 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.