KÖRFEZ KAYMAKAMI VALİ YARDIMCISI OLDU!

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, İstanbul’a Vali Yardımcısı olarak atandı.

2014 yılında Körfez İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Dr. Hasan Hüseyin Can, bugüne kadar ilçede herkese eşit mesafede davranış ve insan ilişkilerini, son derece yüksek tutmuş bir bürokrat. Son yapılan atama kararı ile İstanbul Vali Yardımcılığı görevine getirilen Kaymakam Can, böylelikle bundan sonra İstanbul’da görev yapacak.

Bayramdan sonra yeni görevine başlayacak olan Hasan Hüseyin Can’a biz de başarılarının devamını diliyoruz.

08 Ağu 2019 - 14:15 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

03

Yaşli Kurt Hikmet - hasan hüseyin can esas valı olacak insandı hemde çok mütevazi birisi idi ben Sn Kaymakamızdan çok memnunduk Rabbimde ondan memnun olur inşallah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ağustos 10:26
02

Gül - Ben mobbinge maruz kalmis bir ogretmendim. Kendisiyle randevu alarak gorusmek istedim ama beni gorup bana selam bile vermeyip benimle konusmayi reddeden randevuyu iptal eden bir zat. Vali olsa ne yazar?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mayıs 06:23
01

Ata - Gercek bir devlet insani kendisi hayirli olsun ama ben kendisini vali olarak gormek isterdim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ağustos 14:15