Körfez Meclisi’nde 18 madde ele alındı

Körfez Belediye Meclisi, Ekim ayı 1. birleşimi meclis toplantısı Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran başkanlığında gerçekleştirdi...

Körfez Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantı açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başladı. Gerçekleştirilen Toplantıda 18 gündem maddesi ele alındı.

MUSTAFA EFE İÇİN TAZİYE MESAJI VERİLDİ

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, dün akşam saatlerinde vefat eden Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe’ye için taziye mesajı vererek konuşmasına başladı. Başkan Baran, “İlçemizin değerli iş adamı, abimiz, dostumuz Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe’yi kaybetmenin vermiş olduğu üzüntü içerisindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Meclisimizi gerçekleştirdikten sonra cenaze törenine katılım sağlayacağız.” Dedi.

Gündem maddelerinden olan Yavuz Sultan Selim Mahallesi, 1164 ada 10 numaralı parsel ile ilgili uygulama imar planı değişikliği teklifi İmar ve Şehircilik Komisyonu Raporu, komisyon üyelerinden geldiği şekilde meclis üyelerine sunuldu. Meclis üyelerince yapılan değerlendirmeler sonucunda rapor oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin bir diğer maddesi olan Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin yapımı devam eden Çocuk ve Gençlik Merkezi için ayni veya nakdi yardım talebi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu ise meclis üyelerince oy çokluğu ile kabul edildi.

Belediyemiz Müdürlüklerine ait Çalışma Yönetmeliklerinin revizyonu oy birliğiyle kabul edildi.

2017 Mali yılı bütçesi ve belediye tarifelerinin görüşülmesi ile ilgili Plan ve Bütçe komisyonuna havale edilmesine ve konunun 07 Ekim 2016 Cuma günü görüşülmesine oybirliği ile karar verildi.

Bir sonraki meclis tarihi 07 Ekim 2016 saat 15.00 olarak belirlendi.

04 Eki 2016 - 22:54 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.