Körfez’de araç filosuna 2 milyonluk takviye

Körfez Belediyesi, çevre temizliği, çöp toplama, asfalt işlerinde kullanılan araç filosunu takviye etti. Yaklaşık iki milyon liraya alınan 7 araç ve yol çizme makinası hizmete alındı...

Körfez Belediyesi hizmet üretmekte kullanılan filosunu son derece modern araçlarla takviye etti. 20 mahalleden oluşan ve geniş bir alanda hizmet veren Körfez Belediyesi, çalışmalar için 2 adet süpürme aracı, 2 adet çöp toplama kamyonu, 3 damperli kamyon, 1 adet moloz toplama kamyonu ile bir adet yol çizme aracı alındı. Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından teslim alınan araçlar hizmete başladı. Araç filosuna yaklaşık iki milyon liralık daha takviye yaptıklarını vurgulayan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, “Hizmet yelpazemiz geniş. Çevreye yapılan yatırımları önemsiyoruz. Özellikle çevre temizliği ve çöp toplama konusunda aldığımız araçlar hizmetlerin daha verimli hale gelmesinde büyük katkılar sağlayacak.” dedi. Araç filosunda kar küreme aracı, freze aracı gibi makinalara sahip ender belediye olduklarının altını çizen Pehlivan hizmet kalitesinin artırılması için personel eğitiminin yanı sıra araç takviyelerini de sürekli yaptıklarını söyledi.

21 Kas 2013 - 15:11 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.