Körfez’de kaldırımlar renklendi

Kış ve yaz aylarındaki olumsuz hava koşullarından dolayı renk özeliğini kaybeden kaldırım taşları, Körfez Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla rengârenk hale geldi.

Körfez Belediyesi, yaz ayları ile birlikte Körfez’in görünümünü daha güzel hale getirme adına çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, ilçede genelindeki cadde ve sokaklarda kaldırım taşlarını boyama çalışmalarına başladı. Kışın yağmurdan yazın ise sıcaklardan etkilenip boyaları kalkan ve silinen kaldırım taşları Körfez Belediyesi ekipleri tarafından boyanarak yenileniyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Sarı ve beyaz renkte boyanan bordür ve kaldırım taşları araç sürücüleri için uyarıcı olurken, cadde ve sokakların görünümüne canlılık getirmesinin yanında, temiz bir görüntü oluşturuyor. İlçe içi ulaşımda oldukça önemli bir yere sahip olan bu çalışmaların, belirlenen cadde ve sokaklarda devam edeceği belirtildi.

23 Haz 2018 - 14:57 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.