KÖRFEZ’DEKİ SEÇİMİ ÖZTÜRK AÇIK ARA KAZANDI

Körfez’de yapılan Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kongresi’nde, esnaflar 400 oyla Yahya Öztürk’le devam kararı aldılar.

Oylamanın bitiminden sonra yapılan sayımla, Yahya Öztürk 400, Okay Yeken 161, Sebahattin Yiğit 63, Ercan Yaman 59, Ali Çınar 22 oy aldılar.

Bu sonuçla Yahya Öztürk2ün Başkanlığa devam etmesi istendi.

400 oyla kazanan Yahya Öztürk’ün listesi şu şekilde belirlendi.

Başkan Yahya Öztürk

Yönetim Kurulu: Muhammet Çelik, Tuncay Aksu, Hakan Tatlı, Mehmet Ali Yıldırım, Zeki Kavaz, Tahir Karasakal, Murat Çağlayan ve Canan Yıldırım.

Denetim Kurulu: Mehmet Kaymak, Ramazan Çakır, Serpil Çakır.

14 Oca 2018 - 18:23 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

mutlu - ya başkan adaylarına bak hele yahya öztürk nerde diğerleri nerde tabiki açık ara kazanacak ama bu kadar ciddiyetsiz bir kongre olmaz önüne gelenin aday çıkması kongrenin ciddyetini sarmıştır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ocak 18:23