KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK İKİ PROJEDE SONA DOĞRU

Körfez Belediyesi’nin iki büyük projesi; Sarnıç Han ve İlimtepe Kültür Merkezi’nde çalışmalar devam ediyor. İnşaatın tamamlandığı projelerde dış cephe ve çevre düzenlemesi yapılıyor.

KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK İKİ PROJEDE SONA DOĞRU
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin ‘ilk yeşil kamu binası’ olma özelliği taşıyacak olan ve mimarisi ile dikkat çeken Sarnıç Han’da da müteahhit kaynaklı gecikme sonrasında hız kazanan çalışmalarda sona doğru gelindi. İnşaatın tamamlanma noktasına geldiği Sarnıç Han’da dış cephe ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başlandı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Sarnıç Han ile birlikte bir diğer büyük proje olan İlimtepe Kültür Merkezi’nde inceleme yaptı.

HAREKETLİLİK GETİRECEK

Üç büyük vizyon projeden Körfez Kampüsü’nü tamamlayarak Kocaeli Üniversitesi’ne teslim ettiklerini ve eğitimin başladığını belirten Başkan İsmail Baran, “Körfez’e yakışan bir kampüs oldu. Bölgeye de ciddi hareketlilik getirdi. İlimtepe bölgesinde yaptığımız kültür merkezimiz de bölgeyi hem ekonomik hem de sosyal anlamda canlandıracak” dedi. Başkan Baran, Sarnıç Han ve İlimtepe Kültür Merkezi’ndeki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

16 Eki 2018 - 13:17 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.