Körfez’in dört bir yanında çalışma

Körfez Belediyesi tüm ekipleriyle ilçede ihtiyaç duyulan her yerde yoğun bir şekilde mesai yapıyor.

Körfez Belediyesi, ‘bahar temizliği’ çalışmasıyla ilçeyi yaza hazırlarken, sokaklardaki bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarına da hız verdi. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bozulan kaldırım, yol, bordür ve tretuvarların tamiratını yaparken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise parklardaki çim biçme, bitkilendirme, tohumlama, ağaç budama çalışmaları ile oyun parklarının tadilatlarını yapıyor.

İHTİYAÇ DUYULAN HER YERDE

Tüm ekipleriyle ihtiyaç duyulan her yerde yoğun mesai yapan Körfez Belediyesi, Atalar Mahallesi’nde bulunan İstasyon Camii’nin de çevre düzenlemesini gerçekleştirdi. Asfalttan yol çalışmalarına, çevre düzenlemesinden boş arsaların temizliğine ve bordür çalışmalarına kadar birçok alanda Körfezlilere hizmet veren belediye, sadece kent merkezinde değil, kırsaldaki çalışmalarını da sürdürüyor.

BELEDİYE ÇÖZÜM ÜRETİYOR

Kırsal mahallelerde vatandaşların ortak kullanım alanlarından olan köy konaklarında tadilat, boyama gibi birçok çalışma yapan Körfez Belediyesi ekipleri, hazırlanan program ve vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarını devam ettiriyor. Vatandaşlar ise Atalar Mahallesi’ndeki çalışmayı yakından inceleyen Başkan Baran’a teşekkür etti.

30 Nis 2017 - 14:18 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.