Körfez’in vitrini değişiyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yeni yaşam alanları ve hayata geçirilen köklü projeler ile “Yaşanılabilir Bir Körfez” adına kentin dışa yansıyan yüzünü ve vitrinini değiştirecek çalışmaları hayata kazandırıyor...

UMMALI BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİYOR

Sosyal, kültürel ve spor alanları ile Körfezlileri hayatın yorucu ve stresli temposundan uzaklaştırma imkanı sağlayacak “Çamlı Park” projesinde belediye ekipleri ummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Kısa bir süre önce yapımına başlanan Çamlı Park projesinde ekiplerin ummalı çalışmaları neticelerini vermeye başladı. Yapılan çalışmaları an ve an yerinde inceleyerek takip eden Belediye Başkanı İsmail Baran, yapılan çalışmaları ve belediye ekiplerinin gayreti karşısında çalışanlara teşekkür etti.

PARKIN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNDE ÇALIŞMALAR NETİCELENDİ

Birçok özelliği içerisinde barındıracak olan Çamlı Park piknik yapmak isteyen Körfezlilerin yeni durağı olacak. Parkta çocuk oyun alanları, kondisyon aletleri, ahşap yürüyüş yolları, yeşil alanlar, otomatik sulama sistemleri, çocuk macera alanı, yürüyüş yolları, ateşli piknik üniteleri, ahşap oturma alanları, seyir terasları bulunuyor. Bunun yanı sıra parkın içerisinde çelik kondisyonlar ile kafeterya, düğün salonu ve otopark alanı yapılacak. Çocuk oyun alanları, ahşap yürüyüş yolları, yeşil alanları, ahşap oturma alanları, , ateşli piknik üniteleri, kondisyon aletlerinin tamamlandığı çalışma kısa bir süre sonra Körfezlilerin hizmetine açılacak.

12 May 2015 - 11:50 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.