KÖRFEZLİ SANATÇI VEFAT ETTİ

Körfez ve Kocaeli’nde geniş bir hayran kitlesi olan yerel sanatçılardan Ahmet Akbaba, bu gece vefat etti.

Siyasi partilerin seçim müziklerini de yapan ve Arabesk, Türk Halk Müziği dallarında müzik seslendiren Ahmet Akbaba, uzun zamandır da Çakıroğlu Düğün Salonun’da cemiyetlerde müzik yapıyordu.

Yaklaşık 2 ay önce şeker hastası, 3 gün önce de kanser olduğunu öğrenen ve tedavi görmeye başlayan Ahmet Akbaba, aniden fenalaştı ve Özel Marmara Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alındı.

54 yaşında ki sanatçı bu gece hayata gözlerini yumdu.

Akbaba'nın cenazesi, bugün (cumartesi) 95 Evler Mimar Sinan Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası İlimtepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Gündem Kocaeli Gazetesi olarak Ahmet Akbaba’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

07 Ara 2019 - 01:16 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

Eleştirmen - Allah rahmet eylesin. Onun müzikleriyle büyüdük.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 01:16