KTO’DAN BİR AYDA ALTI EĞİTİM

Körfez Ticaret Odası (KTO), Ağustos Ayı’nda büyük bir başarıya imza atarak 1 ayda 6 eğitim birden verdi. Ağustos Ayı başında başlayan eğitimler tüm ay boyunca hız kesmeden devam etti.

EĞİTİMLERİ ÜYELERİN TALEPLERİ OLUŞTURDU

Körfez Ticaret Odası her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği anketler sonucunda üyelerinden gelen talepler üzerine gerçekleştirdiği eğitimler hız kazandı. Ağustos ayı içerisinde eğitmen Banu yüksel tarafından aile şirketlerinde altın kurallar, yine Banu YÜKSEL tarafından insan kaynakları yönetimi, motivasyon eğitimi, eğitmen Çağlayan ATEŞ tarafından finansal kriz yönetimi, eğitmen Selami KAPLAN tarafından toplum içinde konuşabilme eğitimi ve son olarak uygulamalı girişimcilik eğitimi verildi.

KURSLAR EYLÜL AYINDA DA DEVAM EDECEK

Körfez Ticaret Odası’nda ilki düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Eylül Ayı’nda iki tane olmak üzere devam edecek. Özellikle girişimcilik kurslarıyla yeni iş kuracaklar büyük destek sağlamayı hedefleyen Körfez Ticaret Odası’nda talep olduğu sürece yıl boyunca bu eğitimlerini sürdürecek.

MORALI: KÖRFEZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Gerçekleştirilen eğitimlerle ilgili konuşan Moralı ‘’Körfez Ticaret Odası olarak bizler Körfez İlçemiz için ekonomik ve kültürel anlamında elimizden gelen hiçbir destekten kaçınmıyoruz. Toplumumuzun her anlamda bilinçlendirilmesinde Körfez Ticaret Odası Olarak en önde yer almak bizim en öncelikli konularımız arasında yer almaktadır. Bu kapsamda verdiğimiz eğitimler ve girişimcilik kurslarımız her yıl anketlerle belirlenecek ve bu başlıklar altında eğitimlerimiz hız kesmeden devam edecektir.

EĞİTİMCİLERE TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU

Eğitimlerin üyelerimiz ve halkımıza olan katkısına dikkat çeken Moralı, “üye memnuniyet odaklı bir oda olarak üyelerimiz ve halka açık olarak gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimize katılan herkese ve verdikleri eğitimlerle odamıza ve bizlere kattıkları değerler için tüm eğitmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

23 Ağu 2017 - 01:40 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.