KTO’DAN, KÖRFEZ KENT KONSEYİNE İADE-İ ZİYARET

Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Körfez Kent Konseyi’ne iade-i ziyarette bulundu.

Tütünçiftlik Kültür Merkezi Kent Konseyi toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete, Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş-Yönetim Kurulu Üyeleri, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Samimi, sıcak bir ortamın oluştuğu ziyarette konuşan Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk; “Bugün burada bizleri ağırlayan Körfez Kent Konseyi Başkanımız İsa Taş’a teşekkürlerimi sunuyorum. Kentimiz; çok zengin bir ilçe. Her kesimden vatandaşımızı içinde barındırıyor. Sanayi ve Liman Kenti olan kentimizde, Kent Konseyi gibi bir kuruluşun hizmet vermesi gurur verici. Herkesin birlik, beraberlik ve saygı çerçevesi içinde olduğu ilçemizde, güzel işlere imza atacağız. İsa Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına görevinde başarılar diliyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

İSA TAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş; “İlçemizde, siyasi parti temsilcilerimiz başta olmak üzere, STK ve Odalarımız ile bir arada olmaya özen gösteriyoruz. Bugün burada sizleri ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Körfez İlçemizin kalkınması, en iyi projeleri yapması adına el ele vererek güzel çalışmalara imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Nazik ziyaretlerinden dolayı Körfez Ticaret Odası Başkanımız Recep Öztürk beyefendiye ve siz değerli oda yönetimine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

19 Tem 2018 - 23:44 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.