LOTUS İNŞAAT TANITIM TOPLANTISI YAPACAK

Yakın zamanda Derince’de hizmete giren Lotus İnşaat bu Cuma günü protokolün de katılacağı şirket tanıtım toplantısı yapacak.

LOTUS İNŞAAT TANITIM TOPLANTISI YAPACAK
LOTUS İNŞAAT TANITIM TOPLANTISI YAPACAK
Haber albümü için resme tıklayın

Ayşe Şiranün’ün sahibi olduğu ve yakın zamanda Derince Tünel Üstü’nde bulunan Toplu İş Merkezi’nde faaliyete giren Lotus İnşaat bir tanıtım toplantısı yapacak. 22 Haziran Cuma günü saat 14:00’de şirket ofisinde yapılacak olan tanıtım toplantısı kokteyl tarzında olacak. Başta protokol ve ticaret ile uğraşan isimlerin katılacağı toplantı öncesi Ayşe Şiranün basına kısa demeç vererek şunları söyledi;

BİR YANIM KARS ÖBÜRÜ KOCAELİ

"Aslen Kars Susuzlu’yum. Fakat doğma büyüme Kocaeli'liyim. Yani özünde iki memleketim var. Biri Kars öbürü Kocaeli. Bu sebeple doğup büyüdüğüm şehrin çehresine bir şeyler katmak ayrı bir mutluluk benim için.

İnşaat alanında yeni değiliz. Sadece daha önce yaptığım işlerde ön planda olmayı tercih etmedim. Bu konudaki tecrübemiz 2002 yıllarına dayanmaktadır. 2014 yılında Derince Devlet Hastanesi'nin karşısında Lotus Cafe isimli cafenin işletmeciliğini yaptım. Sıfırdan aldığımız yeri baştan sona kadar kendi tecrübemiz ile restore ettik ve Derince’ye yeni bir mekan kazandırdık. 01.01.2018 Tarihinde tek ortağı olduğum Lotus Taah. İnşaat Ltd. Şirketi’nin işlerine konsantre olmak için burayı devrettim. Şu an Derince'de iki projemize başlanmış olup, bunlardan biri Altmış Evler Yelken Restoran karşısında diğeri ise yine Altmış Evlerde E-5 güzergahına yakın bir konumdadır. Her iki projemizi de 6 ay içinde teslim etmeyi planlamaktayız."

19 Haz 2018 - 13:38 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

06

Hacer Varlı - Başarıların daim olsun arkadaşım . Herkesin gözü açık güveneceği bir şirkettir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 13:38
03

Nida Dilek - Allah işinizi hayırlı eylesin Yolun açık olsun Ayşecim Allahın izniyle sen başarırsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 13:38
01

İnayet Atabey - Tebrik ederim başarılı işletmecilikten sonra bu sektördede başalarının devamının geleceğinden eminim yulunuz açık olsun kıymetli arkadaşım..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 13:38