LÜTFÜ TÜRKKAN’I DARP ETTİLER!

İYİ Parti Genel Merkezinde Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Zonguldak Merkez İlçe eski Başkanı ve Kurultay Delegesi Serhat Yıldırım'ı darp etmek istediği sırada araya giren Lütfü Türkkan'ı darp etti. İşte detaylar...

İYİ Parti Genel Merkezi karıştı... Zonguldak Merkez İlçe eski Başkanı Serhat Yıldırım, partide yaşadıkları sorunları anlatmak için Lütfü Türkkan ile toplantı yaparken Ümit Dikbayır'ın odaya girerek Yıldırım'ı darp etmeye çalıştığı iddia edildi. Kavganın ortasında kaldığı iddia edilen Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'da darp edildi.

YETER ARTIK LAN DİYE SALDIRTTI

Serhat Yıldırım, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a sorunları anlatırken Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın "Yeter artık lan" diye bağırarak saldırdığını, o anda ortalığın karıştığını söyledi. Parti binasına yakın bir alanda açıklama yapan Yıldırım, yaşananları şöyle anlattı; "Üç dört bayan ve bir iki arkadaşımızla Lütfü vekilimiz sağ olsun bir toplantı haline girdik. Sorunları konuşmaya devam ettik. Gayet olumlu geçen konuşmalarımız sırasında Ümit Dikbayır, "Yeter artık lan" diye geldi ve sonunda insanları bize saldırttı.

HER ŞEYİMİZİ ORTAYA KOYDUK

Darbe üstü darbe alırken, bu sefer Lütfü bey sağ olsun, Lütfü Türkkan vekilim, 'Bana sarıl' dedi, Lütfü Türkkan vekilimle birlikte darbeler alarak genel merkezden dışarı çıktık. Biz İYİParti kurucularıyız. Bu partiyi kurarken emeklerimizle maddi manevi her şeyimizi ortaya koyduk. 24 Haziran’dan sonra yapılan atamalarla bizleri görevden alarak, usülsüz delege seçimleri, ilçe kongreleri yapılarak bizleri görevlerimizden aldılar. Bize de şu an bunları konuşmak üzere; bizlere şu ana kadar susun, bekleyin dediler.

PARTİDE DEMOKRASİ İSTİYORUZ

Bugüne kadar bekledik ama biz de artık çözüm bulunmadığından dolayı genel merkezi ziyaret etmek istedik. Geldik ziyaretimizi yaptık ama dışarda silahlı adamlar, koruma orduları, bizden çok fazla insan orda bekliyordu ama yine de girdik içeriye... Bizim istediğimiz tek şey demokratik seçimlerin olması. İYİ Parti, diğer partilerde olmayan demokrasi için kuruldu... Biz de bu partide demokrasiyi istiyoruz; sonuna kadar devam ediyoruz."

30 Eyl 2020 - 18:29 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.