MALO: HER ŞEY DERİNCE İÇİN

Yarın yapılacak Derince Kent Konseyi seçimleri öncesinde adaylardan Hasan Malo bir basın açıklaması yaptı...

Derince Kent Konseyi Başkan adayı Hasan Malo yaptığı açıklamada; Bizler Derince’de yaşayan STK’lar olarak bundan dört ay önce Derince’yi birleştiren, Derince’ye kimlik kazandıran, toplumsal barışı ve dayanışmayı esas alarak bir anşayış içinde yola çıktık. Kent konseylerinin katılımcı yapıları nedeni ile yaşantımıza girip yasallaştıktan sonra sivil toplum ve vatandaşların ortak anlayışıyla, dil, din, ırk, sınıf ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin hemşerilik hukuku çerçevesinde buluşmasına neden olmuştur. Ayrıca herkesin yaşadığı beldeye sahip çıkması ve halkın yönetime katılımını sağlaması; kent kaynaklarının en etkin verimli ve adil kullanımına katkı sağlamak için kent konseylerinin etrafında buluşmasına neden olmaktadır. Bizlerde yaşadığımız beldede çok ortaklı ve çok aktörlü ama ortak aklı meydana getirmek için kent konseyi yönetimine talip olduk. Yönetimimizi oluştururken Derince’de yaşayan her kesimden ve kurumlardan tüm paydaşları ortak etmeye özen gösterdik. Pazar günü yapılacak seçimlerde en isabetli ve en hayırlı kararın çıkmasını temenni ediyor, bu anlamda yeni Türkiye yolunda yeni Derince vizyonuna hizmet etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi beyan eder ve diğer aday arkadaşlarımıza da başarılar dilerim.

31 Oca 2015 - 17:30 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.