MERDAN’DAN KOÇAK’A GÖNDERME; SEN ÖNCE KENDİ SİCİLİNE BAK!

Bugün medyada gündeme gelen çöp konteynerinden hurda toplayan vatandaşın haberi üzerine bir açıklama da AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan’dan geldi. Merdan, CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak’a, ‘Sen önce kendi sicilini temizle sonra millete akıl ver. Mağdur edebiyatı yapmayın’ dedi.

MERDAN’DAN KOÇAK’A GÖNDERME; SEN ÖNCE KENDİ SİCİLİNE BAK!
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, bugün Bağçeşme’de bir çöp konteynırından hurda toplayan bir vatandaşın fotoğrafını sosyal medyasında paylaşmış. CHP’nin hizmet üretmek değil de sosyal medyada gündem olmak, daha fazla tıklanmak daha önemli olacak ki, kendi ilçesinde yaşanan bu tabloya çözüm üretmek yerine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza gönderme yapmış.

BU NE YAMAN ÇELİŞKİDİR

Yazık ki, Sayın Yıldızlı’yı savunmak Birkan Koçak gibi birine kalmış. Birkaç Koçak, zamanında abone açma paralarını zimmetine geçirip, vatandaşı mağdur ettiği için İZGAZ’dan atılmış biri. Bu suçtan Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmış. Şimdi kalkıp, sözüm ona vatandaşın hakkını savunup, mağdur edebiyatı yapıyor. Siz önce sicilinizi temizleyin. Sonra millete akıl verin. Bu ne yaman çelişkidir” dedi.

21 Eyl 2020 - 17:12 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

06

Aklı Selim - CHP zihniyetinden ne beklenirdi ki.fatma kaplan yüzünden izmitin her yeri çöp yığınına döndü birde yoksulllar üzerinden reklam yapıyorlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:12
05

FERİT - KORAY BAŞKAN BİRKAN EFENDİ SENİN SEVİYENDE BİRİ DEĞİL.NEMUHTATAP OLUYORSUN Kİ.O ÖNCE MİLLETE BORCUNU ÖDESİN ADI TOKATÇIYA ÇIKTI.200 LİRA İÇİN MİLLETİN TELEFONUNU ENGELLER TELEFONUNU AÇMAZ.HERKES KİMİN NE OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYOR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:12
04

Tarık - CHP belgeleeri açıklanan ilçe başkanı koçaı örevden almaılıdır.yoksa seçim hayali falan kurmasınlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:12
03

Haluk Kop - yahu birkanın neyine cevap veriyorsun başkan onun seviyesine düşmen hatadır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:12
02

Ata - Cuma pazarina aksam cikip bakarsiniz kim ne yapiyor diye onun icinmi derince belediyesi as evi hizmetinden yararlananlarin sayisi devamli artis gosteriyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:12
01

Orhan - Derince aş evindeki müdürün cinsel istismar yaptığını bir işçinin çoluk çocuğa bakıp mastribasyon yaptığını Nurettin in kendini memurdan işçiye atmadığını haydar ın her kese diktatör gibi hava attığını zeki başkanım belediyeye gel doyurayım dediğini de açıklayın o zaman bu güne kadar derincenin alt yapısı diye giden paraları ha bire değişen ilçe yönetimini de Bi açıkla Koray efendi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Eylül 17:12