METEOROLOJİ UYARDI! YARIN KAR GELİYOR

Geçtiğimiz hafta kar yağışının etkisi altına giren Kocaeli'ye yine kar gelecek fakat kar yağışı kent genelinde pek fazla etkili olmayacak.

Kocaeli’de geçtiğimiz hafta hava sıcaklıklarının eksilere düşmesi ile kent geneli kar yağışının etkisi altına girmiş ve birçok ilçede okullar tatil edilmişti. Geçtiğimiz cuma günü kar yağışı yerini sağanak yağışlara bıraktı ancak salı gününden itibaren kar yağışı geri dönecek. Meteoroloji'nin hava tahmin raporuna göre sıcaklıklar bu hafta 9 ila -1 derece arasında seyredecek. Bugün Kocaeli'de çok bulutlu bir havanın hakim olması beklenirken yarından itibaren Kocaeli kar yağışının etkisi altına girecek. Perşembe günü ise kar yağışı yerini bulutlu bir havaya bırakacak. Sıcaklıklar perşembe günü itibariyle tekrar yükselişe geçecek.

14 Oca 2019 - 11:42 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.