MHP KÖRFEZ’DEN MORALI’YA ZİYARET

Körfez Ticaret Odası Başkanı Sebil Moralı’ya hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor. KTO dün de MHP Körfez İlçe Teşkilatı ve kadın kollarını ağırladı. Uzun sohbetlerin edildiği ziyarette MHP’li banlar yoğun katılım sağladı.

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan seçilen Sibel Moralı’ya ziyaretler tüm hızıyla sürüyor. Sibel Moralı ve yönetim kurulu, meclis üyeleriyle birlikte MHP Körfez İlçe Teşkilatını ağırladı. MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, MHP körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Aykaç ve beraberindekiler Sibel Moralı’yı oda binasında ziyaret etti.

KTO’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, ziyareti MHP’li bayanlarla birlikte yaptı. Kadın Kolları Başkanı Yasemin Aykaç, “Yeni görevinizde başarılar dilerim. KTO’ya bir kadın eli deydi ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalarınızın takipçisi ve destekçisi olacağız. Umarız güzel bir dönemi hep birlikte geçiririz” dedi.

MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu’da benzer dileklerde bulunarak, “KTO, bu ilçe için önemlidir. Bu bilinçle yapacağınız tüm çalışmalarda kolaylıklar dilerim” dedi. Sibel Moralı’da MHP’li guruba ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek KTO’nun misyonuna uygun ilkeli bir şekilde yönetileceğine, amaçlarının daha güçlü bir oda olduğuna vurgu yaptı.

22 Kas 2016 - 01:51 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.