MNG DERİNCE ŞUBESİ TAM BİR REZALET!

MNG Kargo Derince Şubesi’nde yaşananlardan ötürü her gün insanlar mağdur olmaya devam ediyor.

MNG DERİNCE ŞUBESİ TAM BİR REZALET!
MNG DERİNCE ŞUBESİ TAM BİR REZALET!
Haber albümü için resme tıklayın

Derince eski yol üzerinde bulunan MNG Kargo Derince Şubesi’nde her gün bir rezalet daha yaşanıyor.

Vatandaşları saatlerce dışarıda bekleten yetkililer ukala tavırlarıyla da adeta müşterilerine ahkam kesmekteler.

İki gün önce H.S. isimli bir vatandaş içerisinde ilaç bulunan bir kargosunu almaya gittiğinde kargo bulunamadı ve hatta şu cevap verildi; “Lösemi bir hastanın ilaçları vardı biz onu bile bulamadık sizin ki ne ki?”

Kargoları araçtan içeri alınca har vurup harman savururcasına atan, hiçbir şekilde isim sırasına göre kargoları yerleştirmeyen, birinin kargosunu bulmak için en az yarım saat kargo arayıp insanları yağışlı havada saatlerce bekleten MNG Kargo Derince Şubesi’nin müdürü ve çalışanları bugün adeta rezaletin son perdesini gerçekleştirdiler.

Saat 12:00 sıralarında 70 yaşındaki bir adamın yağışlı havada 1 saat bekleyip içeriye neden hızlı değilsiniz sorusunu sormasına çalışanlar ukala bir şekilde, “Biz istediğimiz zaman sizi içeri alırız, istersek kargonuzu da vermeyiz. Bize emir vaki konuşmayınız” şeklinde cevap verdi.

Bunun üzerine diğer sırada bekleyen vatandaşlar yağmurda saatlerce ıslandıklarını ve neden kargoları düzgün bir şekilde isim sırasına koyup daha kolay bulmadıklarını söyledi.

Yine çalışanlar ukala cevaplarla bağırarak, azarlayarak, haklarını hak yapmaya çalıştılar.

Son olarak kargo şirketinde şoför olarak çalışan kişi vatandaşların tepkileri üzerine kargoyu kapattım, öğle paydosu kimseye kargo falan yok diyerek kapıyı kapattı.

Öğle paydosu gelmemesine rağmen müşteri vatandaşları adeta uşaklarıymış gibi azarlayarak davranan kargo çalışanları yaşanan rezaleti gözler önüne sergilediler.

Daha mesai sınırları içerisinde paydos kapattıp kimseye kargo verilmeyecek diyecek kadar ukala bir şoför çalışan var.

19 Haz 2020 - 14:52 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

08

Emre Öztürk - Bugün dağıtımda görünen kargoyu almak için gittim teşekkür edeceklerine nerdeyse üzerime yürüdüler, tam anlamıyla rezalet

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 16:59
07

Necati kalyoncu - Eğer bir gün mng iflas etti derseler bilinki buna derince şubesi sebep olacak tüm personel içinde bir tane düzgün işini yapan insan çıkmaz mı kardeşim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 14:52
06

İsmail yılmaz - Ya bınların amiri müdürü yokmu bir gün gelip kamera kayıtlarını incelese bunların öğün çıkışını verir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 14:52
05

Kartal bey - Bu ahlaksızlara gerektiği gibi muamele bir an önce yapılmalıdır.İnsan oğlu beşer şaşar'dır.Allah korusun o utanmazlara şiddet uygulayıp kişisel olarak ceza verecek insanlar çıkacaktır.Buda tabiiki hoş olmaz fakat insan o an çaresiz oldumu yapar. Kim bunlar ya nedir yaptıkları pislikler böyle. Bunlara bir an önce bir çare bulunmalıdır.Daha başka şeyleri düşünemiyorum bile.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 14:52
04

tansu yılmaz - en sonunda bu rezil şirketi basın yazdı nihayet ya böyle bir kepaze şirket ve böyle ukala çalışanların olduğu karo işyeri olamaz.yazdıklarınızın hepsi doğru ve bu olaylar orada hergün yaşanıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 14:52
03

Füsun - Oğluma trendyoldan aldığım tablet kırık geldi bizim sorumuz değil biz sadece teslim ederiz gerisine karışmayız dediler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 14:52
02

haluk - o yeşilli karı varya çingenenin önde geleni her Allahın günü millette kavgası var bir de içerde sırıf bir sarışık var oda çı-ok fenan bu şiko kız yine ılmlı ama bu müdürle o sarı sırık BELA BELA

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 14:52
01

Emircan Turan - Bütün suratsızları oraya toplamayı nasıl becermişler anlamış değilim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 14:52