MUHTAR ŞÖHRETLİ’DEN BAŞARILI ADIM!

Körfez Mimar Sinan Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Muhtar Aynur Şöhretli Yiğit’ten trafik sorunları ile ilgili bilgi aldılar.

Körfez Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit, geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret ederek, mahallesinde acil çözüm bekleyen sorunları aktardı. Bu ziyaretin ardından Başkan Karaosmanoğlu, bir heyeti gerekli tespitler için Mimar Sinan Mahallesi’ne göndermiş. Özellikle Mehmet Akif Ersoy Caddesi’ndeki trafik sorununun azaltılması için bölgede çalışma başlatıldı. Muhtar Aynur Şöhretli Yiğit, Başkan Karaosmanoğlu’na mahalle halkı adına teşekkür ediyor.

11 Ağu 2018 - 13:38 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.