NE OLDU HALK EKMEK FABRİKASI?

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut geçtiğimiz yıl Derincelilere biz söz vermişti…

Geçtiğimiz yıl yapmış olduğu açıklamada Derince’ye Halk Ekmek Fabrikası kuracaklarının sözünü veren Ali Haydar Bulut aradan bir yıl geçmesine rağmen bu konuda bir adım atmadığı gibi adeta söylediği sözleri de unuttu. En geç Ramazan Ayı’na kadar Halk Ekmek Fabrikası’nın kurulacağını vaat eden Bulut, nerdeyse ikinci Ramazan Ayı gelecek ama bu konuda daha adım atmış değil. Her yıl ayrı ayrı projeleri vaat eden ancak söylediklerinin 10’da birini gerçekleştiren Bulut, Derincelileri halk ekmek konusunda da kandırdı. Derinceliler başkanının verdiği sözlerini tutmasını ve onları artık oyalamaması gerektiğini söylüyor.

13 Ara 2016 - 23:45 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.