ÖLÜMLE BURUN BURUNA! ÜST GEÇİT OLMASINA RAĞMEN...

Derince Kipa AVM önünde, D-100 Karayolu’nda gençler her gün ölümle burun buruna geliyor.

Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören gençler okula giderken ve okuldan dönerken D-100 Karayolu’nda bulunan (Kipa’nın hemen önünde) üst geçidi kullanmıyor. Gençler karşıdan karşıya geçerken karayolunu kullanıyor. Bu durum büyük tehlikeye neden oluyor. Hızlı gelen araçların arasından karşıya geçmeye çalışan gençler adeta ölüme meydan okuyor. Bazen sallana sallana, bazen ise koşar adımlarla karşıya geçen gençler vatandaşların da tepkisini çekiyor. Kemal Bozan isimli okurumuz, çektiği fotoğraarı bizlere ileterek gençlere engel olunmasını istedi. Ailelere ve okul yönetimine sesini duyurmak isteyen Kemal Bozan, bu konuda tedbirlerin artırılmasını istiyor.

14 Kas 2019 - 20:28 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.