ÖRKMEZ’İN RESTAURANT İŞİ DE PATLADI..!

İzmit Yahyakaptan’da iki ay önce Arap ortağı ile restaurant açan MRC Holding’in sahibi M. Hüsamettin Örkmez, sessiz sedasız işyerini kapattı.

ÖRKMEZ’İN RESTAURANT İŞİ DE PATLADI..!
Haber albümü için resme tıklayın

Daha önce Başisekele’de üniversite açacağının sözünü veren ve aynı zamanda Termal Tesisi’de yapacağını söyleyen MRC Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Siirt Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Hüsamettin Örkmez, iki ay önce İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde Haqqp Chati isimli Restaurant açmıştı.

PİYASAYA BORCU ÇOK…

Yurt dışında yaşayan zengin iş adamlarının vatandaşlık alması için iş yeri açtırarak para kazanan ve nedense her işinde batan Örkmez, son olarak Haqqp Chati Restaurant’ını Arap ortağı Moazz el Hayek ile açmıştı. Finansın tamamını Arap ortaktan almasına rağmen birçok kişiye borç takarak kapatan ve işçilerin dahi maaşlarını veremeyen Örkmez’e şu an kimse ulaşamıyor. Daha önce ki yapmış olduğu işlerde de hep alacak verecek meselesi yüzünden hakkında yorumlar yapılan Örkmez bakalım bu kadar borcun altından nasıl kalkacak?

Hüsamettin Örkmez'in iki ay önce Yahya Kaptan'da açtığı Haqqp Chati Restaurant'ı sessiz sedasız kapandı.

20 Ağu 2019 - 13:06 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.