PAYLAŞIMI TEPKİ ÇEKMİŞTİ, ÖZÜR DİLEDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Komutanı Ferhat Akbulut, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili skandal bir paylaşıma imza atmıştı. Akbulut gelen tepkiler sonrası özür diledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Komutanı Ferhat Akbulut, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı ve linç girişiminin ardından skandal bir paylaşıma imza atmıştı. Akbulut sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu’nun darp edilmesi nedeniyle çok sevindiğini ifade etmişti. Akbulut paylaşımında şu ifadeler yer vermişti: “Belki çoğu kızacak yadırgayacak ama yalan söylemektense doğru söylemeyi yeğlerim. Kılıçdaroğlu'na atılan yumruk çok hoşuma gitti. Çok sevindim, ohhhhh dedim valla. Ağzı burnu kırılmadı diye de çok çok üzüldüm.”

ÖZÜR DİLEDİ

Akbulut, gelen tepkilerin ardından ilk olarak tepki çeken paylaşımı sosyal medya hesabından kaldırdı, yeni bir paylaşımda bulundu. Akbulut, pişman ve üzgün olduğunu söyleyerek, kamuoyundan özür diledi. Akbulut, "CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili yaptığım paylaşımım nedeniyle pişman olduğumu dile getirmek isterim. Akrabamın içerisinde ve mahallemde arkadaşlarım içerisinde şehit vermiş birisi olarak Kuzey Irak'ta verdiğimiz şehitlerin acısıyla yapmamam gereken bir şey yaptım. Çok üzgün olduğumu ve kamuoyundan özür dilediğimi bildirmek isterim" ifadelerini kullandı.

25 Nis 2019 - 13:06 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

Hasan Baskın - Bu Zarzavat şehitlerin kim yüzünden verildiğini hala anlamamış Müzisyen geçiniyor Megri megri derseniz belki anlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Nisan 13:06