ŞEHİT AİLELERİNDEN ANIT İÇİN TEŞEKKÜR

Körfez’de açılışı yapılan Şehitler Anıtı için şehit aileleri ve projenin gerçekleştiricilerinden olan Caner Göçmez ve İbrahim Tezel, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

ŞEHİT AİLELERİNDEN ANIT İÇİN TEŞEKKÜR
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Tütünçiftlik sahilinde açılan Şehitler Anıtı için şehit aileleri ve projenin gerçekleştiricilerinden olan Caner Göçmez ve İbrahim Tezel, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti. Misafirlerini kapıda karşılayan Başkan İsmail Baran, yapılan ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarete; Şehit Osmangazi Çetingöz’ün babası Kerim Çetingöz ve Abdulsamet Özen’in babası Hüseyin Fehmi Özen de katıldı

BİZLERİ MOTİVE ETTİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a anıtın yapımı sırasında verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Caner Göçmez, “Verdiğiniz destek, bizleri hem motive ederken, güç de verdi. Gerçekten bu konuda gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Göçmez ve şehitlerimizin babaları, Başkan İsmail Baran’a verdiği desteklerden dolayı üzerinde şehit anıtının maketinin yer aldığı plaket takdim etti.

TAŞIDIĞI MANA ÖNEMLİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Şahadete olan özlemimizi ve şehitlere olan saygımızı gösterme adına bu güzel anıtın Körfez’de yapılmasından emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Anıtın bir maddi değeri yok. Asıl değeri taşıdığı manadır. Şehitlerimize olan özlemimiz, sevgimizdir” ifadelerini kullandı.

12 Ağu 2017 - 01:39 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.