ŞENER SÖĞÜT PAZARTESİ İŞ BAŞI YAPIYOR

Memleketi olan Gümüşhaneye ziyarete gittikten sonra Koronavirüs kapan ve evinde tedavisi yapılan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, sağlık durumunu çektiği görüntülü mesajla paylaşarak, 14 Eylül Pazartesi günü mesaiye başlayacağını söyledi.

ŞENER SÖĞÜT PAZARTESİ İŞ BAŞI YAPIYOR
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ziyaret sonrasında iki gün içinde rahatsızlanmış ve belirtilerin başlamasıyla hastanede test edilerek virüs kaptığı belirlenmişti.

Testin pozitif çıkması sonrasında Körfezkent’te ki evinde karantinaya alınan Başkan Şener Söğüt, görüntülü bir mesaj paylaşarak sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi ve sağlık çalışanlarına çabalarından dolayı teşekkür etti. Şener Söğüt, 14 Eylül Pazartesi günü mesaiye başlayacağını söyledi.

10 Eyl 2020 - 12:20 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.