‘SİZLERİN SAYESİNDE KÖRFEZ GÜZELLEŞİYOR’

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, temizlik işçilerini ziyaret etti, sohbet edip birlikte çay içti. işçilere çalışmalardan dolayı teşekkür eden başkan baran, “sizlerin sayesinde körfez daha da güzelleşiyor" dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte temizlik işçilerini ziyaret etti, onlarla sohbet edip birlikte çay içti. Körfez’in her geçen gün artan nüfusuna rağmen güzelleştiğini belirten Başkan İsmail Baran, temizlik işçilerine de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Baran, “Sizlerin sayesinde Körfez’de birçok iş güzel oluyor” ifadelerini kullandı.

EMEĞİNİZ ÇOK BÜYÜK

Temizlik işçilerinin Körfez’in yükünü taşıdığını belirten Başkan İsmail Baran, “İşinizi gerçekten iyi yapıyorsunuz. İlçemizin temizliği noktasında gösterdiğiniz hassasiyet ve verdiğiniz emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle temizlik ve bu yöndeki yatırımlarda örnek bir belediyeyiz. Bunda en büyük gayret sizlerin” ifadelerini kullandı. Ziyaret sonrasında temizlik işçileri Başkan Baran’la hatıra fotoğrafı çektirdi.

08 Kas 2017 - 11:25 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.