‘Sizlerin talepleri bizler için önemli’

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yoğun mesaisine rağmen sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor.

‘Sizlerin talepleri bizler için önemli’
‘Sizlerin talepleri bizler için önemli’
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hereke’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Muhtarların da eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Baran, vatandaşlarla sohbet etti ve hal hatır sordu. Dükkanları tek tek dolaşarak ‘hayırlı işler’ temennisinde buluna Başkan Baran, alışveriş yapan vatandaşlarla da görüştü.

TALEPLERİ DİNLEDİ

Körfez’de devam eden projeler ve belediye hizmetleri hakkında esnafı bilgilendiren Başkan İsmail Baran, vatandaşların öneri ve talepleri dinledi. Esnafın vatandaşların birebir sözcüsü olduğunu ifade eden Başkan Baran, “Esnafımızın talepleri bu doğrultuda bizler için çok önemli” dedi.

ORTAK OLUYORUZ

Yaşanabilir ve huzurlu bir Körfez için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyleyen Başkan İsmail Baran, “Yola çıkarken Körfez’in sorunlarını vatandaşlarımız ve esnafımızın önerileri ile birlikte çözeceğiz dedik. Amacımız istek ve önerilerini birebir Körfezlilerin ağzından dinlemek. Bu yüzden sık sık onların muhabbetine ortak oluyoruz” dedi.

20 Nis 2018 - 00:30 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.