SÖĞÜT: TEMEL AMAÇ İNSANA DOKUNMAK

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, STK temsilcilerini makamında ağırladı. ‘Temel amacımız insana dokunmak olacak’ diyen Söğüt, “Tüm paydaşlarımızla birlikte Körfez’i geleceğe hazırlayacağız” dedi.

SÖĞÜT: TEMEL AMAÇ İNSANA DOKUNMAK
SÖĞÜT: TEMEL AMAÇ İNSANA DOKUNMAK
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, çok sayıda STK temsilcisini makamında ağırladı. Ziyaretlerden dolayı teşekkür eden Söğüt, “Milletimizin teveccühü ile göreve başladık. İnşallah bizde hemşerilerimizin desteklerine layık olmak için üzerimize düşeni yapacağız. Tüm paydaşlarımızla birlikte Körfez’i geleceğe hazırlamak adına adımlar atacağız” dedi.

TAKİPÇİSİ OLACAKSINIZ

“Şehrin tüm dinamikleri ile ortak akılla birlikte Körfez’i geleceğe taşımak için bir yol haritası belirleyeceğiz” diyen Söğüt, “Bunu da ilçemizdeki STK’larla belirli aralıklar bir araya gelerek istişare ile yapacağız. Şehrimizin geleceğine ilişkin çıkan kararlar proje zaman takvimine bağlanarak adım adım gerçekleştirilecek. Sizler de atacağımız her adımın takipçisi olacaksınız” dedi.

BİRLİKTE ADIM ATACAĞIZ

STK’ların yürüttüğü projelerin kentin geleceğine yapacağı katkının farkında olduklarını ve bu konuda her zaman destek sunacaklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Sivil Toplum Kuruluşlarımız bizler için önemli. Birlikte adımlar atacağız, birlikte gelinen noktayı değerlendireceğiz. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

20 Nis 2019 - 12:35 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.