SPORA 35 MİLYONLUK YATIRIM STARTI VERİLDİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Çamlıtepe’de yapımı devam eden spor kompleksi inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Baran, “Toplamda 35 milyon liralık projelerin startını verdik, çok güzel olacak” dedi.

SPORA 35 MİLYONLUK YATIRIM STARTI VERİLDİ
SPORA 35 MİLYONLUK YATIRIM STARTI VERİLDİ
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediyesi tarafından ilçe genelindeki spor yatırımları tek tek hayata geçiyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın da önem verdiği yatırımlardan biri; Çamlıtepe’de yapılacak olan spor kompleksiydi. Başkan İsmail Baran, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirilen temel atma töreni sonrasında çalışmaların hızla devam ettiği inşaat alanında incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

10 BİN ÖĞRENCİ HEDEFİ

Başkan İsmail Baran, “Sporun konusunda gerçekleştirdiğimiz ve planladığımız birçok projeden biri olan Çamlıtepe Spor Kompleksi tamamlandığında çok güzel olacak. Spor ile ilgili olarak toplam 35 milyon liralık projelerin startını verdik. Projeler tamamlandığında şu an spor akademilerinde eğitim gören 4 bin 500 öğrenci sayısını 10 bine çıkarmış olacağız” dedi.

SPOR ÇOK ÖNEMLİ

“Gençlerimizin sosyal hayatta başarılı olmaları ve geleceğe daha iyi hazırlanmaları noktasında spor önemli” diyen Başkan İsmail Baran, hemen üst tarafta bulunan yüzme havuzumuza yoğun bir teveccüh var. Spor akademilerimizde 15 branşta öğrencilerimiz yaz boyunca eğitimlerine devam ediyor. Biz, Körfez’in geleceğini planlarken, gelecekteki en önemli etken olan gençlerimize önem veriyoruz” dedi.

4 BİN 200 METEKARELİK ALAN

Körfez Çamlıtepe Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Çamlıtepe Spor Kompleksi 4 bin 200 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek. Bölgeye değer katacak olan proje içerisinde açık ve kapalı futbol sahalarının yanı sıra basketbol, voleybol ve tenis sahaları yer alacak. Sosyal hayata olumlu katkı yapacak kompleks içerisinde vatandaşlar için aynı zamanda kafeteryada bulunacak.

12 Tem 2018 - 17:33 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.