TDBB ile AA arasında işbirliği protokolü imzalandı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ile Anadolu Ajansı arasında, bölgede gerçekleştirilecek organizasyon ve eğitimlerde ortaklaşa adımlar atılması amacıyla iş birliği protokolü imzalandı...

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ile Anadolu Ajansı (AA) ile arasında, bölgede gerçekleştirilecek organizasyon, eğitim ve haber noktasında birlikte atılacak adımlar için işbirliği protokolü imzalandı. TDBB Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile AA Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya’nın attığı imzaların hayırlı olması temenni edildi.

ANADOLU AJANSI BİZİM GÖZBEBEĞİMİZDİR

Törende bir konuşma yapan TDBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Anadolu Ajansı'nın Cumhuriyet ile yaşıt bir kurumumuzdur. Bizim göz bebeğimiz bir kurum. Anadolu Ajansımız, doğru bilginin, doğru haberin en sağlam, en sağlıklı kaynağıdır. Milli bir kuruluşumuz olan Anadolu Ajansı ile zaten iş birliği yapıyorduk ama protokolle bunu daha sağlam hale getirmiş olduk. İnanıyorum ki bundan sonraki iş birliğimiz çok daha güçlü şekilde devam edecektir. Bu protokolün bereketli, faydalı olmasını Allah’tan temenni ediyorum" dedi.

TÜRK DÜNYASININ HABER PAKETİNİN STARTI DA VERİLMİŞ OLDU

Protokolün Anadolu Ajansı'nın haber kalitesi ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği için hayırlı olması temennisinde de bulunan AA Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya, "Protokol kapsamında, hazırlamakta olduğumuz yeni Türk Dünyası Paketi'nin de aslında startını vermiş oluyoruz. Bundan sonra iş birliği yapacağımız alanlarda çok güçlü adımları Türk Dünyası Belediyeler Birliği ile karşılıklı atacağımıza yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu. Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin İstanbul Zeytinburnu’nda ki hizmet binasında gerçekleştirilen törene, Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Konya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, TDBB Genel Sekreteri Fahri Solak, Anadolu Ajansı Türk Dünyası Haberler Müdürü Salih Zeki Sarıdanişmend ile Uluslararası Operasyonlar Direktörü İbrahim Yumaklı da katıldı. Tören sonrası TDBB Şubat Ayı Yürütme Kurulu Toplantısı Birlik Merkezinde gerçekleştirildi.

20 Şub 2016 - 14:11 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.