TUĞGENERAL’DEN KOTSİAD’A İADE-İ ZİYARET

Meral Artuç Dinçoğlu’nun başkanlığını yaptığı Kocaeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOTSİAD) yönetiminin önceki gün özel bir konuğu vardı.

Dernek yönetiminin, Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin Suriye’nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde sürdürdüğü ‘Zeytin Dalı’ harekatına destek vermek üzere ziyaret ettiği Kara Kuvvetleri EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran’a, KOTSİAD’a iade-i ziyarette bulundu.

“STK DESTEĞİ ÖNEMLİ”

KOTSİAD Başkanı Dinçoğlu ve yönetimi tarafından dernek girişinde karşılanan Tuğgeneral Dalkıran, Afrin operasyonu dolayısıyla verdikleri destekleri nedeniyle iş adamlarına teşekkür etti. Dalkıran, “Ülkemizin birlik ve bütünlüğünde sivil toplum kuruluşlarımızın önemi çok fazladır. Desteğiniz bu doğrultuda bizler için çok önemlidir” dedi.

ŞEHİTLER UNUTULMADI

Tuğgeneral Kazım Dalkıran’ın ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını dile getiren dernek başkanı Meral Artuç Dinçoğlu ise, “TSK unsurlarımızın sürdürdüğü bir harekat var. Bu dönemde devlet ve millet olarak, bir ve beraber olmak zorundayız. İş dünyasının temsilcileri olarak her zaman TSK’nın yanında olacağız. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.

20 Şub 2018 - 17:00 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.