TÜRKİYE’DE YENİ BİR NESİL YETİŞİYOR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve vakıf yönetimini makamında ağırladı...

BAŞKAN BARAN, TÜGVA' YI AĞIRLADI

Oldukça kalabalık bir ekiple Başkan Baran’ı ziyarete gelen Türkiye Gençlik Vakfı yöneticileri Başkan Baran’a göstermiş olduğu ilgi ve akadan ötürü teşekkür ettiler. TÜGVAGenel Başkanı İsmail Emanet, Vakfın kurulum çalışmasını tamamlayarak ilçe protokolüne tanışma amaçlı ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti. İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı, vakıf olarak Kocaelili gençler için yürütecekleri çalışmalar ve hayata geçirmeyi düşündükleri projelerle ilgili Başkan Baran’a bilgi verdi. Sohbet havasında geçen ziyarette Genel Başkanı İsmail Emanet, yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, TÜGVA'nın yeni nesil bir gençlik vakfı olduğunu ve çalışma alanının tüm dünyayı kapsadığını belirtti.

GENÇLİK BİZİM İÇİN SON DERECE ÖNEMLİ

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve vakıf yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Baran, “Gençlik bizim için son derece önemli. Eğer milletlerin yetiştirilmiş gençleri varsa, bu milletler hep uzun ömürlü olurlar. Ama bir millet, bir sistem düşünün ki gençliğine yatırım yapmıyorsa, yetiştirmiyorsa gençlerini, o sistemin, o milletin ayakta kalması olanaksızdır. Biz medeniyetimiz boyunca ilme irfana gençlerimize hep büyük önemler verdik. Şükürler olsun ki bu gün Türkiye Cumhuriyetinde de yeni nesil bir gençlik yetişiyor” dedi. Dünyayı idare edenlerin iyi organize olmuş küçük gruplar olduğunu ifade eden Başkan Baran, bu yüzden gençlerin bir araya gelerek yaptığı çalışmaların çok önemli olduğunu kaydetti.

BELEDİYE OLARAK GENÇLİĞE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Körfez Belediyesi olarak gençliğe büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Baran “Kocaeli’nde bir temsilciliğin oluşturulması, İlimiz adına son derece sevindirici bir durumdur. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde TÜGVA yapacağı etkinliklerle kendinden sürekli söz ettirecek ve Kocaeli’ndeki gençlerin uğrak yeri haline gelecektir. Körfez İl Temsilcisi değerli kardeşim Yusuf Balcı ve TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet’e yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum.

11 Oca 2016 - 15:47 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.