‘ÜLKEMİZİN BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜNÜ BOZAMAYACAKLAR’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu İstanbul’da düzenlenen hain terör saldırısından dolayı bir mesaj yayınladı.

Aziz milletimize ve vatanını canından kıymetli gören polisimize karşı mübarek Mevlid Kandili arifesinde gerçekleştirilen bu hain terörist saldırı da ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozamayacaktır. Hiçbir terör saldırısı, hiçbir provakasyon büyük ve güçlü Türkiye'nin kurulması için milletimizin ortaya koyduğu iradenin önüne geçemeyecektir. Yüce Allah, hain terör saldırısında vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizin şehadetini kabul eylesin. Başta aile ve yakınları olmak üzere tüm milletimizin başı sağ olsun. Mevlit kandilimiz ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, terör örgütleri ve onları destekleyenlerin helakına vesile olsun.

11 Ara 2016 - 17:01 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.