VALİ YILDIRIM DERİNCE’YE VEDA ETTİ

Kastamonu’ya Vali olarak atanan Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, “Yaklaşık 4 yıl kadar görev yaptığım Derince’nin benim için ayrı bir yeri ve önemi var” dedi...

PROGRAMA KATILIM YOĞUNDU

Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Kastamonu’ya Vali olarak atanan Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftarda veda konuşması yaptı. Programa Vali Yıldırım’ın yanı sıra Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince Garnizon Komutanı Kd. Deniz Albay Şenol Şahin, Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Işık, Ayşe Mamat ve Osman Dalkılıç, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri katıldı.

BULUT’TAN YILDIRIM’A TEŞEKKÜR

Gerçekleşen organizasyonda Kastamonu Valisi olarak atanan Mesut Yıldırım’a ilçedeki çalışmalarından dolayı teşekkür eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Ramazan-ı Şerif'in hayırlara, berekete ve rahmete vesile olmasını temenni ediyorum. Mübarek Ramazan’ın milletimiz ve İslam alemi için sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Derince’mizin gelişmesi noktasında birçok projede beraber oturduk karar verdik. Birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Kastamonu Valisi olarak atanan Mesut Yıldırım’a huzurlarınızda ilçemize verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu güzel insanı ilçemizden Vali olarak uğurlamak bizler için ayrı bir mutluluk ve gurur kaynağı oldu. İnşallah kendileri bu görevlerinde de güzel çalışmalara imza atacaklardır. Yeni Valimiz Sayın Mesut Yıldırım’ı tanımaktan onunla birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

“DERİNCE’NİN YERİ AYRI”

Derince’de yaklaşık dört yıl görev yaptığını belirten Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, “Ülkemizin ve halkımızın her şeyden önce huzura ihtiyacı var. İçinde bulunduğumuz Ramazan’ın inşallah huzura katkı sağlamasını temenni ediyorum. Ayrıca Ramazan-ı Şerif’in ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnsanın kendisiyle ilgili konuşması çok kolay gözükmüyor. Yaklaşık 4 yıl kadar burada çalıştım. Derince’nin diğer çalıştığım ilçelerle mukayesesini yaptığımda benim için ayrı bir önemi ve yeri var. Buradan Vali olarak atanarak gitmiş olmam da ilçemizi değerli kılıyor” diye konuştu.

“HİZMET ETMEK İÇİN ÇALIŞTIM”

İlçede görev yaptığı süre içerisinde hizmet etmek için çalıştığını söyleyen Vali Yıldırım, “Derince’miz insanıyla, doğasıyla her manasıyla güzel bir ilçemiz. Birlikte çalışma fırsatı yakaladığımız Belediye Başkanı’mız Ali Haydar Bulut’a ve birlikte mesai harcadığımız tüm arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Görev yaptığım süre içerisinde hizmet vermeye çalıştım. Yapabildiklerim ve yapamadıklarım oldu. Ama vicdanen elimden geleni yaptığıma inanmış olarak buradan ayrılmak bana huzur ve kıvanç veriyor” şeklinde duygularını aktardı.

08 Haz 2016 - 00:42 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.