VİYADÜK ALTINDA YENİ TRAFİK DÜZENLEMESİ

Körfez Belediyesi, ilçedeki trafik akışını rahatlatmak adına Tütünçiftlik bölgesinde viyadük altında ve Tuğrul Caddesi’nde çalışma gerçekleştirdi.

Körfez Belediyesi, UKOME ekipleri ile birlikte Körfez’de trafik akışını rahatlatmak adına yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor. Tütünçiftlik’te bankaların yer aldığı ve trafik akışının en yoğun olduğu caddelerden biri konumundaki Cahit Zarifoğlu’ndaki akışı rahatlatmak adına müdahalede bulunan ekipler, sadece Tuğrul Caddesi’nden çıkışın bulunduğu viyadük altına bir de yan yola bağlantı ekledi.

TRAFİK RAHATLAYACAK

Eklenti ile birlikte Cahit Zarifoğlu Caddesi’nden viyadük altındaki ilk kavşaktan D-100 bağlantı yoluna dönüş verilirken, Hızır Reis Caddesi üzerindeki yoğunluktan azaltılmış oldu. Ayrıca sağlı sollu araç parkları nedeniyle giriş ve çıkışta büyük sıkıntıların yaşandığı Tuğrul Caddesi’nde de düzenleme yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de çalışma alanlarında asfaltlama yaparak yolu trafiğe açtı.

17 Şub 2018 - 20:19 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.