YASİN PEKEROĞLU VEFAT ETTİ

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde ikamet eden Yasin Pekeroğlu vefat etti.

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde ikamet eden, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı olarak görev yapan Yasin Pekeroğlu vefat etti. Yaklaşık iki yıldan bu yana kanser hastalığı ile mücadele eden Yasin Pekeroğlu bugün öğle saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Geçtiğimiz yıl vefat eden Mevlüt Pekeroğlu’nun oğlu, Fecri ve Ferit Pekeroğlu’nun abisi olan Yasin Pekeroğlu’nun cenazesi yarın (Pazartesi) öğle namazını müteakip, Yarımca Mimar Sinan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Kirazlıyalı Aile Kabristanı’nda defnedilecek.

Gündem Kocaeli Ailesi olarak vefat eden Yasin Pekeroğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz…

22 Mar 2020 - 21:18 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

EFSANE61 - Mekani cennet olsun çaresiz hastalik makami alî olsun

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 22 Mart 21:18