YEŞİL: VATANDAŞ 1 KASIM SONRASI KAYGI DUYMAMALI’

1 Kasım sonrası oluşacak tablo için vatandaşın kaygı duymaması gerektiğini belirten MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ahmet Yeşil, “Genel Başkanımız açıkladı. 4 şartı kabul eden HDP hariç herkesle koalisyonun kurulacaktır” dedi…

Körfez ilçesinde ayak basmadık yer bırakmayan MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ahmet Yeşil, vatandaşın “Bu seçimde de iktidar tek başına çıkmazsa ne yapacaksınız” sorusuna; “Bizler 7 Haziran seçimlerinde de koalisyona girmeyeceğiz demedik. Sadece 4 şartımız vardı. Ve bunları kabul eden herkesle ittifak yapacağımızı söyledik. Tabi bu herkesin içinde HDP yok. 1 Kasım sonrası Genel Başkanımız açıkladı. HDP hariç koaslisyon kurulacaktır” cümleleri ile cevap verdi.

4 MADDENİN BİRİ MENFİ ŞART DEĞİL

MHP’nin koalisyon için istediği dört maddeden birinin dahi menfi bakanlık ve vekil sayısı olmadığını vurgulayan Ahmet Yeşil, ülkenin çimentosu MHP’nin yine yarınlara sağlam bakmak için ülke adına kırmızı çizgiler koyduğunu söyledi. Yeşil, “Şartlarımız belli, Anayasanın ilk dört maddesi, Cumhurbaşkanının Anayasal sınırlarına çekilmesi, 17-25 Aralık soruşturmasının tamamlanması ve çözüm süreci safsatasının sonladırılması bizim şartlarımız. Bunları kabul etsinler bizim için sıkıntı yok” ifadelerini kullandı.

06 Eki 2015 - 13:18 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gündem Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gündem Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gündem Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gündem Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.